HS De Meute Lanaken KKUSH 1137

Kerstbrunch 18 dec 2022 


Wat een fantastisch feest , massale opkomst . De kindjes waren blij met de komst van de kerstman. Ieder kreeg een cadeautje van de lieve elfjes.

Geslaagde zonnige dag !!
Proficiat iedereen !

Wedstrijd toch laten doorgaan wel onder strenge corona regels .
Al onze brevetspelers geslaagd , een dikke bravo !!
Dank aan alle helpers. Het was een fantastische

Het was weer een geweldige zomerse dag op 22 juni 2019. Dank aan al degene die geholpen hebben . Zo werd de BBQ weer tot een succes gebracht.

Enkele foto's genomen tijdens de gehoorzaamheidstrainingen. Voorjaar 2019

Dit jaar werd de BBQ in een ander kleedje gegoten. Met dank van de hulp van vrijwlligers en instructeurs is dit evenement in een fantastische dag gegoten. Dank ieder

12-4-2018 .HS de Meute Lanaken & de gemeentelijke sportdienst hebben beide handen in elkaar geslaan om zo'n een fijne sportdag voor de kinderen te organiseren.

Ondanks het slechte weer, een massale opkomst vanuit alle uithoeken van België. https://flic.kr/s/aHsm9EaHeV

Het was alweer een geslaagde wandeling. De Meute is een hechte familie geworden. Met dank aan iedereen die zich ingezet heeft om dit te realiseren.

Zoals elk jaar weer een zeer geslaagde BBQ . Dank aan alle helpende handjes . Dikke pluim voor hen !!
Zeker niet te vergeten : dank aan alle aanwezigen . Samen vorm

Wandeling tvv Belgisch centum voor blindegeleide honden georganiseerd door HS de Meute ism Dogsriendly. Foto"s by Luc en Sonja. Organisatie Veerle en Martijn.

Jaarlijkse soctest , 12 maart 2016. Iedereen geslaagd : PROFICIAT !!

We hebben met fierheid onze oorkonde ivm 15 jarig bestaan HS de Meute Lanaken in ontvangst genomen. Dit op 27 november in de raadzaal van het gemeentehuis .